PEMBERITAHUAN

Para pembaca boleh memesan buku yang diminati melalui nbkara.com.my atau email kepada admin@nbkara.com.my


Pembayaran boleh melalui pembayaran ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855 Alliance bank account NBkara 120340010015114 Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau admin@nbkara.com.my dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B Taman Prima Saujana 43000 Kajang Selangor


Semua penghantaraan di Semanjung akan mengunakan pos laju dan tidak dikenakan sebarang bayaran.

Senarai Harga Novel boleh anda lihat di column sebelah kanan 'HARGA NOVEL' Untuk Sabah Sarawak harus mengikut harga asal SABAH/SARAWAK penghantar adalah percuma







BUNGA DI RIMBA

BUNGA DI RIMBA
RM21/RM24

PESTA BUKU SELANGOR

PESTA BUKU SELANGOR
Di Gerai N23, SACC Convec, Shah Alam Selangor

Friday, September 17, 2010

ANDA MAHU MEMBACA KARYA PENULIS MANTAP

Biasanya E-Novel adalah karya-karya penulis yang belum diketengahkan lagi atau belum diketahui mutu penulisannya. Ramai penulis baru membaca E novel untuk mendapatkan teknik penulisan dan idea menulis. Cara tersebut adalah salah kerana E-Novel banyak melakukan kesalahan dari segi bahasa dan ianya belum diedit lagi. Tetapi di blog Jom Baca, NB Kara, anda bukan sahaja dapat membaca karya yang bermutu tetapi dapat mempelajari bagaimana menulis dengan baik. Teknik penulisan setiap penulis adalah berbeza tetapi pengekalan dari sudut bahasa adalah amat dititik beratkan.

Di samping itu pembaca yang mungkin berfikir berkali-kali mahu membeli karya-karya kami, boleh membaca novel-novel kami di sini dan boleh membuat penilaian anda.

Selamat membaca.

4 comments:

nalhuda said...

Salam kak yati & team NB Kara,
saya mmg peminat novel NB. pada pendapat saya, keluarkan novel secara e-novel ini akan merosotkan jumlah jualan novel NB. mereka yg nak baca ttp agak kedekut keluarkan duit akan membaca di sini sahaja. mereka sanggup menunggu NB akan update novel dari semasa ke semasa. tetapi kalau orang macam saya, tak sabar menunggu dan saya suka menyimpan sbg koleksi. walau apa pun, tahniah pada NB yg selalu keluarkan novel untuk peminat.

adhan said...

tapi pihak NB kuarkan 10 bab je kan utk setiap novel so sy rasa boleh lonjakkan penjualan sbb mcm sy kalau dah terbukti cite tu best memang WAJIB beli....tak puas setakat baca 10 bab je..nk tau endingnya...yang penying sy suka pendekatan NB yg baru ni...:D

jon said...

saya pun selalu terperangkap dalam enovel.. baca. ceritanya then.. kandass.. nak cari sambungannya lagi!
Enovel.. mmg jalan yang paling baik utk promote karya

Fiqas said...

salam...
bagus NB buat cam ni..blh tingkatkan jualan ape klu novel tu bgs..Mcam saya, klu dah baca dr awl, mesti akan dptkan edisi cetak lak..janji novel tu best..