PEMBERITAHUAN

Para pembaca boleh memesan buku yang diminati melalui nbkara.com.my atau email kepada admin@nbkara.com.my


Pembayaran boleh melalui pembayaran ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855 Alliance bank account NBkara 120340010015114 Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau admin@nbkara.com.my dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B Taman Prima Saujana 43000 Kajang Selangor


Semua penghantaraan di Semanjung akan mengunakan pos laju dan tidak dikenakan sebarang bayaran.

Senarai Harga Novel boleh anda lihat di column sebelah kanan 'HARGA NOVEL' Untuk Sabah Sarawak harus mengikut harga asal SABAH/SARAWAK penghantar adalah percuma







BUNGA DI RIMBA

BUNGA DI RIMBA
RM21/RM24

PESTA BUKU SELANGOR

PESTA BUKU SELANGOR
Di Gerai N23, SACC Convec, Shah Alam Selangor

Monday, January 10, 2011

AKAN TERBIT TIDAK LAMA LAGI

Harga RM28 semanjung RM31 Sabah/Sarawak

8 comments:

Azwani said...

wah..motor penulis masuk jadi cover novel

NB KARA said...

azwani itu bukan motor itu basikal..ha ha

Marzalina said...

cantik cover ni kak! i like!

ChentaHati said...

masuk list!ya Allah kak Yati, saya tgh baca Hujan Menari, pastu Layang2 bertali kaca yg tebal tu pun belum start dibelek... dah kak yati bawak kuar buku baru... beli and kumpul je dulu... kompom! apa2 pun... sgt tak sabar nak beliiiiii!!!

ierah_myra said...

bila akan dikeluarkan? x sabarnya nak tunggu novel kak yati...

dandelion kiss said...

basikal teta...hahaha kenderaan
yang kak yati dan teta selalu naik kalau bersiar2...

shuzaila said...

cepatnya nak kuar novel baru..baru abis baca hujan pun menari..xsabr nak daptkan novel terbaru ni..

Ser said...

saya cari2 kat kedai sekitar sg besar n banting, x de lagi..