PEMBERITAHUAN

Para pembaca boleh memesan buku yang diminati melalui nbkara.com.my atau email kepada admin@nbkara.com.my


Pembayaran boleh melalui pembayaran ke account no.

Maybank Norhayati Berahim 164267408855 Alliance bank account NBkara 120340010015114 Segala maklumat pembelian/transaksi perlu di e-mail kepada nbkara@yahoo.com atau admin@nbkara.com.my dan jangan lupakan sertakan alamat pembeli atau dengan menggunakan wangpos/cek/kiriman wang yang dialamat kepada

D26-GB Jalan Prima Saujana 2/B Taman Prima Saujana 43000 Kajang Selangor


Semua penghantaraan di Semanjung akan mengunakan pos laju dan tidak dikenakan sebarang bayaran.

Senarai Harga Novel boleh anda lihat di column sebelah kanan 'HARGA NOVEL' Untuk Sabah Sarawak harus mengikut harga asal SABAH/SARAWAK penghantar adalah percuma







BUNGA DI RIMBA

BUNGA DI RIMBA
RM21/RM24

PESTA BUKU SELANGOR

PESTA BUKU SELANGOR
Di Gerai N23, SACC Convec, Shah Alam Selangor

Wednesday, November 24, 2010

AKAN MUNCUL SEDIKIT MASA LAGI

Tidak lama lagi akan kami siarkan sedikit sedutan di dalam novel ..dan cinta pun tersenyum...bersedialah membacanya..

11 comments:

Che' Rose said...

Terima kasih banyak-banyak NB Kara!
\(^_^)/

Qimi08 said...
This comment has been removed by the author.
kaknOOr said...

Tahniah Nora....akan muncul dgn novel terbaru terbitan NB Kara.
Cover yg cantik bertambah teruja untuk membacanya...

Lily Haslina Nasir said...

cantiikkkkkk~!!!!! kak yati mintak rose buatkan cover kita cantik cantik ya..

Che' Rose said...

kaknOOr : Terima kasih kak... ni buku, hero dan cover paling saya sayang...yang ni baru pure Indo! hehhe

Kak Lily : terima kasih! ha... aku tengah perah otak fikir cover ko ni... kene lebih cantik dari AAK

NB KARA said...

Lily..ciss..berangan nak cover cantik, buku tak sampai2..50ms aje..cepatt (cekak pinggang!)

Che' Rose said...

hahahaha... gelak guling2 baca statement bos!

Nursuzry said...

tahniah kak. lain kali cover tu lukis muke aku lak ye hehehe

Lily Haslina Nasir said...

on the way on the way... cerita tu naik kereta lembu melaka.. sambil nyanyi lagu dondang sayang.. hihi nanti kita hantar ye

Eka Fahara said...

Rose.....
Tahniah Rose! Suka! suka! suka!.....
Cover cantk bangat! hahahahah

cikyuyu said...

Wahhhhhhh~~ Novel terbaru kak rose , Cong's sis~~
tak sabar nk belek novel 2..
hheeee.heeeee..
<3<3 Terbaekk!!